Zabpehely torta recept

Hozzávalók (24-26 cm-es tortához):
Tortaalap:
- 2 csésze nagy szemű zabpehely
- 2 csésze nagy szemű tönkölypehely
- 2 evőkanál vaníliás kókuszkrém
- 2 evőkanál kókuszzsír
- 1 evőkanál agávé szirup
- ½ csésze narancslé
Krém:
- 3 evőkanál vaníliás kókuszkrém
- 400 g kókusz joghurt
- citromlé
- 200 g málna
- 3 evőkanál kókusz chips
- 2 evőkanál aprított mandula
Elkészítés:
Keverjük össze a zabpelyhet egy csésze tönkölypehellyel, a kókuszkrémmel, a kókuszzsírral, az agávé sziruppal és a narancslével, majd pürésítsük. Végezetül adjunk hozzá még egy csésze tönkölypelyhet.
A masszát egy kanál segítségével oszlassuk el a tortaformában. Hagyjuk a hűtőszekrényben 1 órát állni, majd vegyük ki és a terítsük el rajta kókuszkrémet.
A joghurtot keverjük össze citromlével és ugyanúgy kenjük rá a tortaalapra.
Tálalás előtt dekoráljuk aprított mandulával, málnával és kókusz chips-szel és hagyjuk még egy órát állni a hűtőszekrényben.
Ajánlott termékek
A lista vége