FőnavigációKategória navigációFőtartalom
Kókuszos csokoládépralinék

Kókuszos csokoládépralinék

Hozzávalók kb. 30 db pralinéhoz:

  • 250 ml dmBio natúr szójaital
  • 2 ek. dmBio kókuszvirág cukor
  • 1 ek. dmBio agavé szirup
  • 3 ek. dmBio tönköly búzadara
  • 200 g dmBio kókuszreszelék
  • 150 g dmBio étcsokoládé
  • 2 ek. dmBio extra szűz kókuszzsír
  • kevés dmBio reszelt narancshéj

Elkészítés:

Első lépésként keverjük el a szójaitalt a cukorral, az agavé sziruppal és a búzadarával, melegítsük fel, adjuk hozzá a kókuszreszeléket és a reszelt narancshéjat, majd hagyjuk kihűlni.
A kihűlt kókuszos-grízes masszából benedvesített kézzel formázzunk kb. 30 golyócskát. A csokoládét és a kókuszzsírt vízgőz felett olvasszuk meg, majd egy villa segítségével mártsuk bele a golyókat, amiket aztán egy rácson hagyjunk lecsepegni. A kész pralinékat hagyjuk megszáradni.
Legjobb, ha hűtőszekrénybe tesszük őket, hogy a csokoládé bevonat szép ropogós maradjon.

A lista vége