Vegán almás morzsasüti

dm Kft.
2025. 04. 08.

Elkészítési idő: 60 perc
Előkészítési idő: 20 perc
•
Főzési/sütési idő: 40 perc
530 kcal/adag
Vegán
•
Desszert
Hozzávalók
Adag: 8 Adag (1 tepsi)
almás morzsasütihez:
280 g dmBio búzaliszt
180 g margarin
180 g dmBio kókuszvirágcukor
60 g dmBio zabpehely
4 alma
230 ml dmBio agávészirup
120 g dmBio fehér mandulakrém
10 g dmBio fahéj
Elkészítés
Almás morzsasüti
lépés
Egy edényben gyúrja össze a 280 g dmBio búzalisztet, a 180 gramm margarint és a 180 gramm dmBio kókuszvirágcukrot.
lépés
A keverékhez adjon hozzá 60 gramm dmBio zabpelyhet, majd ismét gyúrja össze az egészet.
lépés
Pucolja meg a négy almát, majd kockázza fel.
lépés
A feldarabolt almákat tegye egy edénybe.
lépés
Párolja meg az almákat.
lépés
Adja hozzá az almákhoz a 230 ml dmBio agávészirupot, a 120 gramm dmBio fehér mandulakrémet és a 10 gramm dmBio fahéjat.
lépés
Keverje össze a hozzávalókat.
lépés
Az előbb elkészített keveréket öntse rá az almákra.
lépés
A kapott masszát 40 perc alatt süsse készre a 180 fokos sütőben.