Vegán kenyérpraliné

dm Kft.
2025. 12. 11.

Elkészítési idő: 50 perc
Előkészítési idő: 20 perc
•
Főzési/sütési idő: 30 perc
518 kcal/adag
Gyors & egyszerű
•
Vegán
Hozzávalók
Adag: 4 Adag (kb. 8 darab)
vegán kenyérpralinéhez
3 nagy fehérrépa
2 ek. dmBio sütőolaj
só
6 dmBio aszalt paradicsom
1 üveg dmBio vegán kesudiókrém
1 tk. olasz fűszer
1 tk. currypor
1 marék saláta
1 csomag dmBio zabkenyér magvakkal
továbbá: konyhai zsineg
Elkészítés
Vegán kenyérpraliné
lépés
Pucolja meg a fehérrépákat, majd hosszában gyalulja le. Melegítse fel az olajat egy serpenyőben, és pirítsa meg benne a fehérrépákat, közben ízesítse sóval. Egy tányéron hagyja kihűlni.
lépés
A szárított paradicsomokat tegye egy konyhai papírtörlőre, hagyja lecsöpögni, majd aprítsa fel. A vegán kesudiókrémet a napon szárított paradicsomokkal, az olasz fűszerrel és a curryporral keverje össze.
lépés
Mossa meg a salátát és szárítsa meg. A zabkenyeret keresztben harmadolja fel. A szeletek felét kenje meg kesudiókrémmel, és tegyen rá salátát. Ezután helyezzen rá egy másik szelet kenyeret. A legyalult fehérrépákkal tekerje körbe a kenyérpralinékat, majd rögzítse egy konyhai zsineggel.


