Marhahúsleves
dm Kft.
2024. 11. 25.
Hozzávalók
- 1 kg húsos marhacsont 
- 2 szál répa 
- 2 szál fehérrépa 
- 1 fej hagyma 
- 1 karalábé 
- 1 zellergumó 
- só, bors 
- 1 ek. dmBio ételízesítő 
- petrezselyem 
- cérnametélt 
Elkészítés
- A húsos marhacsontot hideg vízben kezdjük főzni, majd forráskor egy kanál segítségével leszedjük a róla az összes habot (többször megismételjük). 
- Beletesszük a felkockázott sárgarépát és fehérrépát, a karalábét, a petrezselymet, a zellert és a hagyma, majd ízesítjük a dmBio ételízesítővel, sóval és borssal, majd lassú tűzön két órát főzzük. Ügyeljünk rá, hogy soha ne forrjon.