A lista vége
Lépésről lépésre az Ön otthonába
Mire a kész terméket a kezében tartja, sok különböző gyártási lépésen megy keresztül. Az alábbiakban betekintést nyerhet a termék gyártásába, és megismerheti azokat az embereket, akik részt vesznek benne.
1. Növénytermesztés és betakarítás: Srí Lanka különböző tartományaiban
A kókuszdió egy pálma gyümölcse, ami olyan trópusi országokban nő, mint Indonézia, a Fülöp-szigetek, India, Srí Lanka és Brazília, és sok ember számára biztosít jövedelmet. Srí Lankán a kókuszdiót főként a nyugati és északnyugati tartományokban termesztik, kisebb mértékben pedig az északi, déli és középső tartományokban.
A meleg és párás éghajlat ideális feltételeket biztosít a kókuszpálma növekedéséhez és a gyümölcstermesztéshez. A dmBio kókuszvízhez használt kókuszvíz Srí Lanka olyan kókusztermesztőitől származik, akik ellenőrzött biológiai termesztést folytatnak.
2. Feldolgozás: Mirigama, Nyugati Tartomány, Srí Lanka
A Srí Lanka nyugati tartományában található Mirigama városában a környező biokókuszfarmokról gyűjtött kókuszvizet a dmBio kókuszvíz feldolgozására és csomagolására használják. Ez biztosítja, hogy a dmBio kókuszvíz hozzáadott értékének nagy része Srí Lankán maradjon, és a Srí Lanka-i közösségek javát szolgálja.
3. Gyártópartnerünk és beszállítónk, Mirigama, Srí Lanka
A dmBio Srí Lanka egyik legrégebbi kókuszfeldolgozó vállalatával dolgozik. Ez egy családi vállalkozás, amelyet 1920-ban alapítottak Giriullában, és ma már negyedik generációs vezetés alatt áll.
Gyártónk a helyi gazdálkodói közösségeket támogatja. Az olyan gyártók, mint Gunapala és sokan mások, képzéseken vehettek részt, és támogatást kaptak az ökológiai tanúsítás felé vezető úton.
4. Tőlünk Önhöz
A Waghäuselben, Weilerswistben és Wustermarkban található elosztóközpontjainkból indul útjára a dm üzleteinkbe a dmBio kókuszvíz. A megérkezést követően a polcokra kerülnek, ahol Ön is megtalálhatja őket a következő vásárlásakor.