A lista vége
Lépésről lépésre az Ön otthonában
Amíg a kész terméket a kezében nem tartja, számtalan gyártási folyamaton megy keresztül.
Az alábbiakban betekintést nyerhet terméke feldolgozási folyamataiba, és megismerheti azokat az embereket, aki részt vettek bennük.

Termesztés és betakarítás, Németország és Ausztria
A zabot éghajlati igényei miatt főként Észak- és Közép-Európában, Oroszországban, Észak-Amerikában és Németország tengerparti régióiban termesztik. A zab egy úgynevezett egészségjavító növény, mivel nem von el annyi tápanyagot a talajtól, mint más gabonafélék. Ezenkívül a zab termesztése során sokkal kevesebb vízre van szükség, mint más gabonafélék esetében, ami a megváltozott éghajlati körülmények között is ellenállóbbá teszi. A „dmBio Zabital” alapanyaga Naturland által tanúsított gazdaságokból származik Németországból és Ausztriából.
A zab feldolgozása, Németország
Partnerünknél a föld és a növények iránti felelősség áll a középpontban, ezért az erőforrásokat, mint az energia, a talaj és a víz, takarékosan használják fel. Az alternatív gazdasági formák és a társadalmi elkötelezettség összekapcsolása jellemzi őket, és innovatív megoldásokat támogatnak.
Gyártópartnerünk és beszállítónk, Németország
Mint a növényi táplálkozás úttörője, partnerünk a biológiailag tanúsított nyersanyagokból készült termékek előállítására összpontosít. A fenntarthatóság, valamint a felelős és takarékos erőforrás-gazdálkodás áll a középpontban. A rövid szállítási távolságok és az energiahatékonyság optimalizálása központi kérdések, amelyek a szállítmányozási láncokban és a szoros együttműködésben tükröződnek a beszállítókkal.
Tőlünk Önnek
Elosztóközpontjainkból a dmBio zabitalok megkezdik a dm üzletekbe vezető útjuk utolsó szakaszát. Itt megérkezve felkerülnek a polcokra, ahol a következő bevásárlása során Ön is megtalálhatja őket.