Szósz
Főzzön kedvére a kínálatunkban található paradicsomos termékekkel és szószokkal
Főzze vagy fűszerezze kész ételeit a dm Online Shop paradicsomos önteteivel és ketchupjaival, vagy fogyassza kész ételek feltétjeként hagyományos, ricottás és zöldséges bolognai szószainkat, hámozott, darabolt és egész datolyaparadicsomainkat!
A paradicsom pozitív élettani hatásai
A világszerte népszerű zöldség amellett, hogy sokoldalúan felhasználható, nyersen és főzve is fogyasztható, rendkívül egészséges. A paradicsomban rengeteg a kálium, ami támogatja az érfalak normál működését. Jót tesz a keringésnek, ezenkívül pedig szívünkre is jó hatással van, mivel csökkenti a koleszterinszintet. Az antioxidánsokban gazdag paradicsomban A- és C-vitamin is található, melyek segítenek a jó közérzet fenntartásában, továbbá a hajunk és a bőrünk is ragyogóbb lehet tőle.
Nálunk ízletes paradicsomszószok is várják!
A dm Online Shopban megvásárolható, ökológiai gazdálkodásból származó összetevőket tartalmazó, napérlelte paradicsomból és szedés után frissen feldolgozott zöldségekből készült zöldséges bolognai szósz valódi mediterrán ízélményt nyújt. Tésztákhoz és gnocchihoz, paradicsomleveshez vagy pizzaalapnak is ideális.
Paradicsomszószok tésztákhoz, bruschettákhoz, levesekhez, gnoccikhoz és pizzákhoz
Választékunkban ezenkívül mennyei, tipikus olasz fűszerekkel ízesített, klasszikus, zöldfűszeres és chilis, valamint fűszeres-aromás ízű, ricottás és pecorino sajtos paradicsomszószok is várják. Ideálisan használhatók tésztára vagy akár pizzafeltétként. A napérlelte paradicsomok, a krémes ricotta és a fűszeres pecorino sajt intenzív íze még az ínyencek ízlelőbimbóit is zavarba ejti.
Az ökológiai gazdálkodásból származó, vegán darabolt natúr paradicsom eredeti olasz, napérlelte paradicsomból készül. Tökéletes alap tésztaszószokhoz, ízletes levesekhez, de akár bruschettához is nagyszerű. A kínálatunkban található tradicionális ketchup frissen feldolgozott, zamatos paradicsomból készül, kellemesen gyümölcsös-aromás ízű, ideális tésztához vagy gnocchihoz.