Házi epres jégkrém recept
Nyáron frissítsd fel magad a dmBio alapanyagokból készült epres finomsággal! Gondolnád, hogy a házi jégkrémet nem is olyan ördöngösség elkészíteni? Pedig így van! Nem is kell hozzá más, mint egy kis gyümölcs, természetes édesítő és egy adag türelem. Nem utolsó sorban olcsó is és azt teszünk bele, amit csak szeretnénk!

Hozzávalók 8 darabhoz:
- 400 ml dmBio kókusztej
- 340 g dmBio eper extra dzsem
- 125 g natúr szójajoghurt
- 3 EK frissen facsart citromlé
- 4 db nagyobb szem eper (hosszában felszeletelve)

Elkészítés:
Melegítsük egy fazékban a kókusztejet, míg fel nem forr, majd hűtsük vissza szobahőmérsékletűre. Adjuk hozzá a szójajoghurtot, a citromlevet, és az eperdzsemet, majd jól keverjük el.
Minden jégkrémforma aljára kanalazzunk egy adag dzsemet és 1-2 szelet epret, majd öntsük fel a kókusztejes keverékkel. Miután készen vagyunk, tegyük a fagyasztóba (kb. 6 órára) és hagyjuk megdermedni.